DTRIM.COM MURAH SLIMMING IN 5 DAYS

Dtrim.com ready stock!!
Order now!

PROMOSI!!!

DTRIM.COM ORIGINAL 
BUKAN RM120!! BUKAN RM90!! 
RM70 PUN BUKAN !!!

ORIGINAL DTRIM PASTI KURUS




HARGA PROMOSI DTRIM 

 1 BOTOL = RM50

postage RM7 SM RM11 SS



NAK ORDER?

TEXT/WASSUP "DTRIM" KE 0149130342
NO CALL










chewah! tajuk macam jual produk herbs terlajak laris je ..hehe 
so ritu MG dah share pasal slimfast diet pil
now nak share pasal D'TRIM plak .
sama je function dia tapi dtrim ni mahal sikit sebab kandungan dia lagi bes
ada alfafa macam shaklee tu tau! 
MG tengah try ..nanti kita share result sama2 ea
diet pil ni dah lama dah .MG je baru add in produk 



#DTRIM OBESITY SOLUTION
Original from USA


30 biji kapsul dalam 1 botol utk 30 hari pengambilan.

1 biji sblm sarapan pagi.
If gastrik ambil 1 biji slps sarapan.
-------------------

Rumusan ekstrak dari buah2an dan tumbuhan semulajadi. Tiada kesan sampingan. Langsing dgn sihat & lawas pembuangan. Tiada cirit

KEISTIMEWAAN #DTRIM:

1 - 7 Hari: -
* Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan mula turun.
* Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.
* Badan jadi langsing dan nampak "sexy".
* Berat badan turun dengan ketara.


KEBAIKAN #DTRIM:

-Tak perlu diet,menahan lapar & makan macam biasa
-Tak perlu bersenam
-Tiada cirit birit
-Tiada Flabby
-Membakar lemak 3x lebih berkesan
-Meningkatkan Metabolisme
-Mengandungi Alfalfa dan Vit C
-100% Tiada kesan sampingan
-Selamat Untuk ibu menyusu(utk baby yg dah berumur 6bln & keatas)
-Berstatus Gmp
-Sesuai untuk lelaki dan wanita
-Memberi tenaga maksimum
-Murah
-Original dari usa
-Penggunaan untuk sebulan
-Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine
-Harga Mampu,Jimat & Terbukti Berkesan

Isi Kandungan/Berat : 30 kapsul untuk 1 bulan (350mg capsul)

Ingredients:
Mannitol, Grape Juice Powder, Blueberry Juice Powder, Inulin, Garcinia Cambogia, Guarana Extract, Bitter Orange Extract and Alfalfa Extract.



TESTIMONI #DTRIM :












PENYELESAIAN MASALAH KEGEMUKAN DAN LEMAK BERLEBIHAN DALAM 5 HARI!!!

✔ Bertindak secara efektif, membakar lemak lebihan, mengurangkan selera makan dan meningkatkan tenaga.
✔ Pengambilan produk ini harus bersama-sama dengan diet yang seimbang dan program senaman untuk hasil yang berkesan secara sihat.
✔ Dinasihatkan minum banyak air kosong dan amalkan memakan buah-buahan.
✔ Setiap kapsul adalah hasil penemuan dari tumbuh-tumbuhan semulajadi dan selamat.
✔ Tiada kesan sampingan dan cirit-birit.
✔ Tiada bahan tiruan atau bahan tambahan. 100% bahan semula jadi.

Cara Pengambilan D’Trim


Cuma ambil 1 biji sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Jangan sekali-kali mengambil 2biji. Makan macam biasa, tak perlu berdiet.
Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari lihat hasilnya. Menakjubkan!

Untuk kesan yang lebih cepat & lebih baik, elakkan minuman berkafein,soya dan susu dalam tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul ini.
Lagi bagus jika tidak minum terus semasa tempoh mengamalkan kapsul ini.

(BAGI YG ADA GASTRIK, BOLEH AMBIL SELEPAS SARAPAN)

PERATURAN DAN LARANGAN :-
Tidak sesuai bagi golongan :
Anemia
Masalah Ginjal
Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun
Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain.


HARGA BIASA SEBOTOL RM90
TAPI!!!! 

PROMOSI!!!

HARGA PROMOSI DTRIM 
 1 BOTOL = RM50
postage RM6 SM RM10 SS


3 botol RM140 free pos 
5 botol RM230 free pos 

NAK ORDER?

TEXT/WASSUP "DTRIM" KE 0149130342
NO CALL



LAIN LAIN BARANG YANG DI JUAL ----> KLIK SINI
jgn lupa like fanpage sekali tau! :)



semua testi belum masuk 
MG akan masukkan sikit2 
FRESH TESTIMONI DARI MG CONSUMER 
WWW.D-TRIM.COM




LOSS 2KG
PUAS HATI DENGAN DTRIM!!






UPDATE TESTIMONI DTRIM 2/4/2015






SEMUA TESTIMONI SNAPSHOOT ADALAH DARI CUSTOMER DTRIM MG SENDIRI!!

YG BELI DGN ORG LAIN PLEASE MAKE SURE DTRIM YG ANDA BELI.

JGN BELI DGN ORG LAIN THEN NAK CONSULT DGN MG


PLEASE BAHAVE YE :)



UPDATED 29/11/2016




















0 comments:

Post a Comment