COKLAT LOVE HABIBI (CLH) MURAH BERKESAN



Harga: RM48, 30gm

sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba
rasa; manis, lemak

kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.
if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.



SIAPA YANG SESUAI MAKAN COKLAT LOVE HABIBI??

~ lelaki, perempuan,yang dah kawen, yang belum kawen, yang tua, yang masih muda, remaja.

~ yang baru mula nak berjamu

~ yang nak jaga kesihatan

~ yang ada migrain

~ yang ada banyak angin dalam badan

~ yang ada banyak toksin dalam badan

~ yang kitaran period tak teratur setiap bulan

~ yang period tak lawas..datang sikit2 dan sekejap2

~ yang selalu senggugut/PMS

~ yang selalu moody semasa datang period

~ yang badan selalu letih2, lemau2, malas2,lesu2, lenguh2

~ yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus

~ yang selalu sembelit

~ yang peredaran darah dalam badan tak lancar

~ yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kpd bacaan tekanan darah)

~ yang ingin turukan berat badan

~ yang hormon tak stabil

~ yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin)

~ yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period..sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita//suami: makan setiap hari)

~ yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan



SIAPA YANG DILARANG MAKAN COKLAT LOVE HABIBI??

~ ibu-ibu yang sedang mengandung

~ ibu-ibu yang sedang berpantang bersalin

~ yang ada penyakit berkaitan jantung/penyakit kronik

~ yang sedang mengamalkan ubat-ubat/supplement utk menurunkan berat badan



APA PANTANG LARANG SEMASA MAKAN COKLAT LOVE HABIBI??

~ elak minum ais/air gas/air kelapa/alkohol

~ elak makan madu asli/durian

~ jangan campur makan dengan ubat/supplement menguruskan badan (hentikan drp pengambilan produk tersebut selama SEBULAN terlebih dahulu sebelum mengamalkanCOKLAT LOVE HABIBI

BAGAIMANA CARA MAKAN COKLAT LOVE HABIBI (CLH)?

Colekkan coklat dgn sudu plastik kering. Pastu gentel2 agak2 besar hujung jari kelingking. Kunyah atau telan dgn air suam. 1 bj , 2 kali sehari. Siang dn malam

Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam. Boleh juga diganti sebagai kudap kudap. Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin), Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Coklat love habibi bole dimkn waktu period jika ada masalh senggugut, haid tdk teratur, haid tidak lawas. Tapi jika x de apa2 masalah nk mkn CLH masa period pn blh. Malahan bagus utk menambahkan tenaga n kurgkn moody..

**** CLH TAK BOLEH KENA AIR..****

====================

Masalah:

* Kerap sakit kepala,
* Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab,
* Susah bangun tidur,
* Berat badan meningkat, kehadiran selulit,
* masalah jerawat, banyak angin dalam badan,* keliling mata gelap dan lain2

>>Anda ade tanda2 ini? penyelesaian nya adalah dengan..COKLAT LOVE HABIBI…

Pengambilan COKLAT LOVE HABIBI ni akan merasa tindak bls sedemikian :

* Kerap Sendawa buang angin
* Melawaskn pmbuangan, kalo perut buncit tu akan kerap mmbuang so mengempiskan perut anda
* Kerap kencing buang toksin dlm badan
* Mana kurang bernafsu tu jgn terkejut asik nak saja
* Melancarkan sistem perjalanan drh dlm bdn
* Melancarkan haid
* menghilangkan senggugut..

=================================

TAHUKAH ANDA??

Macam-macam khasiat COKLAT LOVE HABIBI seperti di atas..tapi tahukah uols kandungan di dalam ramuan COKLAT LOVE HABIBI yang SUPERBEST ini? Baiklah, untuk pengetahuan uols, COKLAT LOVE HABIBI mengandungi herba-herba antaranya lada pahit, mata pelanduk, tongkat ali hitam, daun derhaka mertua, mahkota dewa, sarsi dan lain-lain. Jom ketahui apa khasiat herba-herba warisan nenek moyang ini..

LADA PAHIT:
anti oksidan untuk melawan radikal bebas yang menjadi punca permulaan penyakit didalam badan kita
merupakan penawar untuk mengubati pelbagai jenis penyakit secara semulajadi antaranya ialah tekanan darah tinggi, diabetes atau kencing manis, sakit jantung, gout dan lain-lain lagi.
amat berkesan sebagai pencegah penyakit kanser dan juga batu karang.
Lada pahit didapati telah berhasil merawati penyakit-penyakit berikut:-
Kencing manis atau diabetes
Darah tinggi
Sakit jantung
Lelah (asthma)
Sakit sendi
Gout
Masalah penglihatan
Resdung
Mencegah pembentukan batu karang
Tiriod
Sembelit/buasir
Senggugut wanita
Melancarkan perjalanan darah & mengawal kolestrol
Juga berupaya menambah tenaga dan anti kanser

TONGKAT ALI HITAM:
menguatkan tenaga batin lelaki
menguatkan buah pinggang
merawat darah tinggi dan kencing manis
meningkatkan stamina dan keupayaan lelaki.
Melancarkan peredaran darah melaluipembersihan dan penyucian sistem dalaman
Meningkat jisim otot, tenaga dan stamina
Menggalakkan pemprosesan (synthesis) sperma
Membantu mereka yang mempunyai masalah mati pucuk (seksual dysfunction)
Mengawal kolesterol dalam darah bagi membantu mencegah masalah jantung dan tekanan darah tinggi
Meningkatkan tahap testosteron, menguatkan ereksi dan meningkatkan jumlah sperma bagi lelaki
Sebagai perangsang bagi kedua-dua lelaki dan wanita
Menunjuk ciri-ciri anti-ketumbuhan (tumour) dalam uji-kaji in-vitro
Melancar peredaran darah, membantu mengurangkan tekanan darah tinggi dan merawat tekanan darah tinggi, batuk kering, demam, demam kuning, cirit-birit dan disenteri.
Meningkatkan mental, kepekaan fizikal dan persembahan
Mengurangkan kelesuan mental dan keletihan
Membantu pemulihan dan penyembuhan dari penyakit dan tugasan
Membantu dalam mati pucuk, pancutan pra-matang, kencing tidak terkawal, kesukaran hamil, lemah pinggang dan kaki, lumpuh, dan lain-lain

MATA PELANDUK:
mengubat kudis
merawat demam panas
mengubat sakit tekak atau dada
mengubat penyakit sengal-sengal tulang
menyembuhkan penyakit meroyan

DERHAKA MERTUA:
mengatasi masalah sembelit
bersifat anti radang
mengembalikan kecergasan badan
mengubati batuk, bronkitis
angin dalam perut (colic)
kudis buta (scabies)
melancarkan perjalanan haid

MAHKOTA DEWA:
Bersifat detoksifikasi, yang mampu meneutralkan racun dalam tubuh kita
Sumber anti bakteria dan anti virus
Meningkatkan sistem imun tubuh
Mengurangkan kadar gula dalam darah
Mengurangkan penggumpalan darah
Melancarkan peredaran darah ke seluruh tubuh dan mencegah terjadinya penyumbatan pada pembuluh darah.
Mengurangi kandungan kolesterol serta mengurangi pengumpulan lemak pada dinding pembuluh darah.
Mengurangi kadar risiko penyakit jantung koronari.
Mengandung antiinflamasi (antiradang).
Berfungsi sebagai anti-oksidan.
Membantu mengurangi rasa sakit jika terjadi pendarahan atau pembengkakan.
Berfungsi sebagai anti histamine (antialergi).
Demam Berdarah(Denggi)
Kanser & Tumor
Hati(Hepatetis)
Darah Tinggi(Hipertensi)
Stroke/Angin Ahmar
Penyakit Jantung
Kencing Manis/Diabetes
Ginjal/Cuci darah
Keputihan
Haid tidak lancar
Reumatik( Sakit Sendi)
Lemah Syahwat
Gout & arthritis
Hepatitis (Radang Hati)
Eksim (Penyakit Kulit)
Penyakit Lumpuh
Kegemukan/obesiti
Batuk
Sesak nafas
Jerawat (menghaluskan kulit)

BELUT:
mampu meningkatkan daya seksual
menjaga daya tahan tubuh
tinggi fosfur, kaya dengan vitamin yang diperlukan tubuh badan
meningkatkan kolestrol baik
mengurangkan tekanan darah dan risiko arthritis
bermanfaat utk penglihatan, perkembangan fungsi saraf pusat, menormalkan tekanan darah pada otak.
mengurangkan risiko diabetes
mengurangkan risiko jantung

SARSI:
menyingkirkan angin dlm badan ataupun gejala flu awal,
melegakan rongga dada dan rongga hidung.
mengurangi jerawat
mencerahkan kulit dan membuat awet muda
mengatasi masalah kulit seperti psoriasis
antioksidan
memiliki sifat antibakteria yang mampu menyembuhkan infeksi dan mempercepat penyembuhan luka
mengandung hormon progesteron sehingga dapat mencegah timbulnya jerawat akibat ketidakseimbangan hormon.
meningkatkan hormon testosterone bagi lelaki
melancarkan pembuangan air kecil dan mengatasi diare.
meningkatkan kemampuan belajar dan daya ingatan


BERMINAT?

SILA MSG/WASSUP KE 014-9130342


FREE KONSULTASI DAN BERBESAR HATI BERKONGSI DAN MENYELESAIKAN MASALAH ANDA.

INSYAALLAH! :)

0 comments:

Post a Comment