BEDAK MIYAMI BELI ONLINE MURAH ORIGINAL




HARGA RUNTUH BEDAK KOMPAK MIYAMI:

1 PC = RM25/UNIT
2 PC = RM22/UNIT

POSTAGE RM7 SM / RM11 SS


BELIAN BORONG MIN 5 PC 


BERMINAT? 

SMS/WATSUP "BEDAK MIYAMI' KE 014-9130342



Yang dah biasa guna ni mesti tahu kan BEDAK MIYAMI ada 3 code 
code 1 
code 2 
code 3 




kita ada banyak stock untuk awak beli sekali untuk ibu kawan2 sedara mara and nak buat meniaga pun boleh ! 








TEKNIK PEMAKAIAN BEDAK MIYAMI :

Awak awak semua tahu ke idak teknik pemakaian bedak miyami untuk nampak flawless meletop letop.
Teknik nak pakai bedak miyami :
1. Basahkan span
2. Sapukan bedak dan oleskan pada muka awak secara sekata.
( Apabila bedak tu kering, fuhhhhhh flawless berabis)
3. Extra tips: sis sengaja ada dua bedak miyami. Satu hat utk basahkan span, satu lagi hat kering. Apa sis buat?! Sis sapukan bedak yang kering menggunakan brush, just brush gitu gitu je tapi hasilnya muka awak kekal bermake up sampai balik kerja😍😍
4. Lepas tu cantikkan wajah awak dengan blusher sket, lipstik sis suka gila kod plum, then pakai eyeliner without eyeshadow nampak weird taw. so kita pakai eyeshadow simple simple je tapi nampaklah bersungguhnya tu😘


HARGA RUNTUH BEDAK KOMPAK MIYAMI:

1 PC = RM25/UNIT
2 PC = RM22/UNIT

POSTAGE RM7 SM / RM11 SS


BELIAN BORONG MIN 5 PC 


BERMINAT? 

SMS/WATSUP "BEDAK MIYAMI' KE 014-9130342



0 comments:

Post a Comment