DMS 360 MURAH ORIGINAL CERAH BERSERI DALAM 1 MINGGU


HARGA PASARAN RM130 

HARGA PROMOSI MG 1 SET RM95SM RM100SS
BERMINAT?
014-9130342

Apa yang terdapat dalam BASIC DMS.
3 ITEM MENARIK YANG TERDAPAT DALAM BASIC DMS 👍👇
1- Sabun honeydew- Mengandungi vitamin E dan C dari extract honeydew...Kolegen sebagai agent pembersih terbaik.
2- Krim siang - Mengandungi bahan asas dari air dan kolegen pati sarang burung..membantu dalam mencegah kulit dari jangkitan kuman serta menegangkan kulit..
3- Krim malam - Mengandungi glutathion dan air sebagai agen merawat kulit yang rosak 2x lebih effective..juga sebagai agen pencerah.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/KELULUSAN KKM DERMAXSUPERSKIN 360

Mencerah & menyerikan wajah

Menghilangkan pigmentasi yang tebal

Menghapuskan jerawat dengan berkesan

Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan
kulit secarasemulajadi

Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

Tak perrlu berbedak lagi

Merawat kulit kusam

Merawat kulit kendur menjadi tegang

Mencerah dan memutih secara semula jadi

Melembutkan kulit

Memberi keyakinan kepada si pemakai

Tiada lagi camera 360

Original muka bersih dari noda noda black n white

Fungsi Sabun kollagen/honey dew:

Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang
sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan
jerawat, Wangian ‘honeydew’ membuatkan kulit rasa lebih menyegarkan

Fungsi Cream 360 dan Krim siang:

Gunakan cream360 untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan,
mengimbangi kelembapan, Pemakaian cream360 membantu mengurangkan
garis-garis halus dan kulit akan lebih Nampak glowing,ia juga
bertindak sebagai bedak asas.

Fungsi Glow Glowing dan Krim Malam:

Serum glowing ini sangat berkesan keatas kulit wajah yang bermasalah seperti jerawat,jeragat,parut-parut jerawat dan liang pori yang besar.Disarankan
guna pada waktu malam sebelum tidur.


PRODUK INI DI JAMIN HALAL.100%NATURAL & SAFE.
*Lebih kepada perawatan kulit menjadi sihat cantik & jelita.

Sesuai untuk semua jenis kulit, skincare dari DMS360 ada 3 jenis set asas yg TERBUKTI mampu merawat:-

-Jerawat/parut jerawat
-Blackhead/Whitehead
-Cela/tompikan hitam
-Liang pori terbuka
-Jeragat/Pigmentasi
-Mencerahkan kulit supaya berseri dan kelihatan glowing
-Sesuai utk kulit sensitif/kering/berminyak
-Meratakan tona kulit muka
-mengurangkan kedutan garisan halus
-mengawal minyak berlebihan
-Memberi kelembapan
-Mdmperbaiki/Mengaktifkan sel kulit yg rosak
-Melambatkan proses penuaan
-Menegangkan kulit muka


DMS SKINCARE yg TERBUKTI mampu merawat

🌻 Jerawat / Parut Jerawat
🌻 Blackhead / Whitehead
🌻 Cela / Tompokan Hitam
🌻 Liang Pori Terbuka
🌻 Jeragat / Pigmentasi
🌻 Mencerahkan Kulit
🌻 Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
🌻 Meratakan Tona Kulit Muka
🌻 Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
🌻 Mengawal Minyak Berlebihan
🌻 Memberi Kelembapan Kulit
🌻 Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
🌻 Melambatkan Proses Penuaan
🌻 Menegangkan Kulit Muka

TESTIMONI DMS 360:















Haaa! cantik kan kulit diorang kan?
nak try?
nak kulit cantik macam ni jugak?
berminat?



HARGA PROMOSI MG 1 SET RM95SM RM100SS
BERMINAT?
014-9130342




0 comments:

Post a Comment