BVRC PRINCESS HARGA MURAH BORONG


1 KOTAK RM60 TAK MASUK POSTAGE 

BORONG MIN 10 KOTAK SHJ!!

BERMINAT?
SMS/WATSUP KE 014-9130342

Hi! Makin berdanak-danak ni makin kita lesu lemah longlai muka badan berKARAT!
Nak amal collagen,tapi tak lengkap jadi wanita kalau tak ambik jamu,
Nak makan jamu tak cukup rasanya untuk cantikkan dan putihkan yg sedia ada,.!!
Nak ambik dua2 macamana cara nak makan pulak..
Rasa terlalu bnyk pulak yg kena makan.. 
Haa,sebab tu la kena ambik Princess BVRC ..
Supplement all in one yg benar2 menjadi dan berkesan.


Ada tu, baru sahaja guna seminggu Princess BVRC ni tapi dah berani repeat order 3box 4 box untuk buat stok bulan bulan seterusnya.

Gila tak repeat kalau anda guna Princess BVRC  sebab confirm kalau yang dah kawin tu, mesti akan jatuh hati dengan Princess BVRC ni. Eh nak cerita Si Abang cakap apa seganlah pula.

TAPI KETAT RAPAT lah!

Yang belum kahwin pun,confirm akan rasai kelainannya.

KESAN MACAM MANA TU?
- Payudara akan berdenyut2 untuk membesar dan anjal. !!
- Faraj makin mengecil dan mengetat..!!
- Senggugut hilang..!!
- Kulit makin licin dan putih..!!
- Jerawat mengecut..!!
- Parut dan jeragat mula pudar..!!
- Bau badan harum tanpa memakai deodorant..!!
- Haid makin stabil..!!
- Hubungan intim makin rancak dan ghairah..!!


KHASIAT Princess BVRC

*Mencerahkan dan memutihkan kulit seluruh badan
*Mencantikkan kulit seluruh badan
*Melicinkan kulit wajah
*Merawat masalah jerawat dan jeragat
*Menghilangkan parut hitam dan berlubang
*Memerahkan bibir faraj dan puting payudara
*Merapatkan saluran faraj
*Mencerahkan celah peha,belakang leher,siku,tumit dan bawah ketiak
*Menaikkan dan membesarkan punggung dan payudara
*Mencantikkan rambut dan kuku
*Mencerahkan mata
*Mengecutkan dan menyihatkan rahim
*Menstabilkan hormon
*merawat keputihan
*merawat bau badan
*memulihkan tenaga batin
*menaikkan nafsu untuk bersama suami

Sesuai untuk perempuan yang dah berkahwin atau belum berkahwin.

Anda tak pilih mmg anda yg rugi..!!

KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Princess BVRC produk 100% Original dijamin HALAL
dan disahkan KKM !.

PANTANG LARANG PRINCESS BVRC

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI










1 KOTAK RM60 TAK MASUK POSTAGE 

BORONG MIN 10 KOTAK SHJ!!

BERMINAT?
SMS/WATSUP KE 014-9130342



0 comments:

Post a Comment