DMS 360 MISS SLIM MURAH BORONG

Image result for selim melim dms

HARGA PASARAN RM100 

PROMOSI!!! PROMOSI!!! PROMOSI!!! PROMOSI!!! 

1 BOTOL RM50 SHJ!!

TAK TERASUK POSTAGE 

ORIGINAL HQ 

BORONG MIN 10 BOTOL 

BERMINAT ?
SMS/WATSUP KE 014-9130342



Ada yang tanya
⁉️selamat ke ambik islim ni?
‼️takut la klu yg kne telan2 ni
 xde efek ke klu ambik islim?
✅Ok meh nk terang sikit bahan2 dalam islim ni yg mmg % dr tumbuhan semulajadi ye uols.

*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°*°

1. GUARANA-sejenis tumbuhan di kawasan Afrika yg dipercayai sebagai tumbuhan magic sbb boleh membuatkan mereka merasa kenyang walaupun tidak makan seharian ketika waktu peperangan berlaku. Menurut kajian,guarana juga berkemampuaan utk membakar lemak. **sbb tu korang cepat kenyang**

2. MUSTARD-Sejenis rempah untuk menghangatkan tubuh.**certain consumer akan rasa berpeluh2 mcm sauna kan??**


3. RHEI RADIX-dikenali sebagai kelembak utk merawat sembelit dan melancarkan sistem penghadaman **sbb tu ramai yg dulunya susah membuang dah rajin membuang**


4. ROYAL JELLY- pembentukan semula kolagen kulit **sbb tu bila da kurus,xbanyak menggeleber..kulit pun tegang sikit gituuuu**


5. AMYLUM- menjaga keseimbangan asam basa (asid dan alkali) dalam tubuh


6. CURCUMA RHIZOMA- temulawak..sebagai anti kolestrol dan anti radang


7. GARCIFIA CAMBOGIA- asam keping...mengelakkan lelemak dari berkumpul


8. RADIX ANGELICEGE- rempah untuk mengatasi masalah kekurangan darah,mengatur haid dan merawat senggugut


9. ZINGBERIS RHOZOMA- Halia...kompem korang tau terkenal utk membuang angin


10. RHIZOMA ATRACTILODIS- herba cina utk mengawal selera makan






Fakta penting anda perlu tahu tentang produk MISS SLIMM:
* bakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih pantas berbanding produk diet lain
* meningkatkan metabolism dengan selamat
*mengurangkan selera makan untuk elak anda cepat lapar
*carbohydrate blocker (bila makan nasi,islim akan terus bakar)
Menurunkn berat badan
*Melangsingkan dan mengecilkn perut menggeleber.
*produk halal dan disahkan jakim
*dibuat dari herba2 yang terpilih
*tiada kesan sampingan
*banyakkn mnm air masak
8 gelas sehari.

Dapatkan produk kuruskan badan paling hot tahun ini..dapatkan islim dengan harga yg berpatutan!!!


CARA PEMAKANAN MISS SLIM
Ambil 2 kapsul sekali sehari.
30 minit sebelum sarapan.
Disarankan banyak mengambil air masak,buah-buahan dan Sayur-sayuran.


































BERMINAT ?

SMS/WATSUP KE 014-9130342

*LATEST PACKGING





#missselim
#misselimmurahoriginal 
#kuruscepatselamat
#pilkurusselamat
#pilkurushalal
#pilkuruskkm
#kuruscantik
#dms360
#borongselimmelim
#selimmelimmurah
#selimmelimhq

0 comments:

Post a Comment