UBAT KUAT CATUABA MURAH ORIGINAL

Kepada kaum Adam,Lelaki,Suami dan seumpama dengan nya. Disini saya ingin berkongsi kpd anda semua tentang kehebatan produk makanan sampingan untuk lelaki yang bergelar suami.

Pernahkan anda mendengar CATUABA? Pernahkan mencuba CATUABA? Apa itu CATUABA? Hebat sangat ke CATUABA ni? ok di sini saya ingin membawa anda semua mengenali apa itu CATUABA.
CATUABA:


1 KOTAK RM80 (11 SACHET)

POSTAGE RM7SM RM11SS

BERMINAT?

SMS./WATSUP "CATUABA" KE 014-9130342


CATUABA adalah pokok ajaib yang berasal dari Lembah Amazon Brazil, ia adalah tumbuhan afrodisiak Brazil yang paling terkenal. Seawal beberapa abad yang lalu, Puak India Tupi yang tinggal di sini, dari generasi ke generasi telah menemui keberkesanan dan keajaiban ekstrak tumbuhan CATUABA yang boleh menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki. Itulah sebabnya kenapa mereka mempunyai zakar yang besar dan kuat hingga mendatangkan irihati kepada semua lelaki-lelaki di dunia ini. Mereka juga telah membuat penemuan bahawa seorang lelaki yang mengambil CATUABA untuk jangka masa yang lama boleh bertahan selama lebih daripada 2 jam tanpa ejakulasi dan masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi dan kekuatan seks sepertimana mereka yang berusia 25 tahun walaupun diusia 60 tahun. CATUABA adalah sejenis tumbuhan yang telah dikurniakan untuk mereka yang telah berhasil membesarkan zakar dengan luar biasa dan keupayaan seks yang sangat hebat.
Puak India Tupi telah menggunakan CATUABA bagi generasi tidak terkira banyaknya..mereka juga telah mencipta banyak lagu2 yang memuji keajaibannya. Lelaki TUPI mempunyai zakar purata 20 cm (8 inci), untuk memudahkan ketika berburu, mereka terpaksa mengikat dan menetapkan zakar mereka di sekeliling pinggang atau paha. Oleh sebab itu, mereka juga mempunyai gelaran yang sangat istimewa – PUAK ORANG GAJAH AMAZON
Makmal Negara Brazil, Akademik Penyelidikan Perubatan Persekutuan Amerika Syarikat dan Makmal Sains Reproduktif Universiti HAVARD , Amerika Syarikat telah sama-sama menjalankan penyelidikan saintifik ke atas lelaki-lelaki India Tupi dan CATUABA. Micheal Van Straten, seorang pakar British yang terkenal di dalam penyelidikan tumbuh-tumbuhan perubatan berkata : Ini merupakan salah satu kejayaan utama terapeutik dalam bidang disfungsi erektil, lebih-lebih lagi, tidak ada bukti bahawa penggunaan jangka masa panjang boleh membawa apa2 kesan sampingan.

Dah faham atau Tahu apa itu CATUABA? ok, sekarang saya ingin berkongsi pada anda semua tentang KEBERKESANAN produk ini. 
Bukan 1, Bukan 2 dan Bukan 3 kesan sampingan apabila mengambil produk ini tetapi 10 kesan yang anda akan rasa, apakah kesan-kesan itu?

10 KEHEBATAN CATUABA

1. Membantu kaum lelaki memiliki diameter saiz zakar yang besar dan panjang serta keupayaan seks yang kuat
2. Menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki
3. Memberikan lelaki badan yang sangat kuat, sihat dan bertenaga
4. BOLEH MERAWAT MATI PUCUK (ED), ejakulasi pramatang (PE) dan disfungsi seksual lelaki.
5. Menyeimbangkan hormon tubuh manusia dan menggalakan rembesan hormon lelaki.
6. Menggalakan peredaran darah, mencegah penyakit kardiovaskular
7. Merawat HIPERPLASIA PROSTATIK BENIGNA (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.
8. Meningkatkan sistem imunisasi badan
9. Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan
10. Menguatkan daya ingatan walau lanjut Usia….
* Lelaki masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi selepas usia 60.
* Kekal bertenaga walaupun pada usia 70
* Lelaki berusia 80 tahun tetapi masih menikmati hubungan seksual dgn isteri-isteri mereka.

Bagaimana cara makan? Sedap Tak? Har hari ke kena makan? Ok, disini saya akan terangkan aturan mengambil produk ini:

ATURAN MAKAN
  • Tuang satu sachet terus dibawah lidah
  • Kemam 20 ke 30 saat terus telan dan minum air.                                                               
  •  Untuk keberkesanan selepas guna Catuaba
  • makan 2 jam sebelum mengadakan hubungan LIARBIASA bersama Isteri tercinta.
  • jangan minum kopi, tea dan hisap rokok selama 2 jam
  • BERUMUR 50 TAHUN KEATAS        (1 peket 2~3 hari )
  • BERUMUR 50 TAHUN KEBAWAH   ( 1 peket 3~4 hari)
  • Catuaba ASLI akan rasa "APPLE HIJAU".
  • 1 kotak mempunyai 8 Sachet. 1 sachet boleh tahan 3-4 hari bagi bawah 40 tahun.
100 % SELAMAT DIGUNAKAN DENGAN KELULUSAN DAN PENGIKTIRAFAN




Apa lagi yang anda semua tunggu? tak berminat? harga? Mahal ke? 


TESTIMONI PENGGUNA CATUABA:

Lihat Apa Kata Mereka

"Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya. Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat. Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya! Suami saya sering 'ajak'. Kalau dulu tak sampai 10 minit dah 'game over', tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak 'bintang'. Rasa pun lain macam! Bestnyer!"

NurulHuda
Kuala Lumpur



"Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun. Alahai...rasa macam orang tua jer! Bini saya dok maintain jer lagi. Tak boleh jadi ni. Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba. Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya. MENAKJUBKAN! Saya rasa macam remaja semula. Yang lagi best...waktu bertarung dengan isteri...Hahaha!!! Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!"

Zainuddin
Sungai Petani, Kedah



"Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan. Kalau nak kuat kena beli ubat kuat. Kalau nak keras kena beli ubat keras. Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama. Takut gak ambik macam-macam ubat. Rosak buah pinggang. Bajet pun tinggi. Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk. Tak la mahal mana pun! Terima kasih Zack kerana kenalkan kat aku!

Ariffin
Sabak Bernam, Selangor



"Hihihi... malu la jugak nak cerita. Tapi saya nak kongsi pengalaman saya. Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun. Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya. Tapi nak buat macam mana...dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2. Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza! Layanannya juga lebih MANTAP! Tak sabar saya menunggu giliran...

Lisa
Ipoh, Perak



"Salam, abang dah lama cari produk macam ni. Nak beli bukan senang...nak juga jaga imej abang yang bergelar "Pak Aji". Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun! Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER! Tak tau la nak cerita...Isteri-isteri abang je yang tahu...

Haji Ismail
Butterworth, Pulau Pinang

Tak Yakin Lagi Ye....Baca la Lagi...


"Hello! I macam tak percaya ini produk banyak bagus. Sebelum ni I memang takut mahu cuba apa produk pun. Takut sakit maa...Tapi I punya kawan bagi gerenti ini produk tidak ada 'side effect'. Sekarang I sudah nampak ada beza dari dulu. Wife I pun banyak 'happy'. Badan I pun ada 'power' dan susah mahu letih!"

Steven Tan
Kuantan, Pahang


"Hai, saya baru berusia 32 tahun tapi dah ada masalah sakit-sakit badan. Ini menyebabkan hubungan intim saya dengan isteri semakin dingin. Ubat doktor jangan cakaplah, lega sekejap pastu sakit balik. Saya cuba pulak rawatan tradisional, tak berkesan jugak. Jumpa bomoh kot-kot la kena buatan orang. Macam tu jugak! Last-last isteri saya suruh makan Catuaba. Kali pertama makan saya demam dan sakit-sakit sendi, tapi untuk 1 hari saja. Hari kedua saya mula rasa bersemangat walaupun badan masih demam. Alhamdulilah, hari berikutnya saya mula rasa segar dan bertenaga. Saya terus mengambil Catuaba sehingga sekarang. Sakit-sakit badan saya dah tak ada lagi! Badan pun makin POWER! Hubungan dengan isteri bertambah erat. Macam pengantin baru je rasanya. Terima kasih Isteriku!"

Firdaus
Alor Gajah, Melaka


"Sebut aje ubat kuat, abang orang pertama beli! Mana taknya, nak maintain POWER. Setakat badan berketul-ketul tapi tak POWER nak buat apa! Lepas ambil Catuaba abang yakin pada diri sendiri. Isteri abang pun heran ngan 'performance' abang ...lain macam je katanya. Lebih POWER dan lebih LIAR!

Abang Aman
Taiping, Perak


"First time ambil Catuaba esoknya terus demam, tapi tak teruklah. Cuma badan rasa panas dan lenguh-lenguh. Selepas 2 hari saya rasa bersemangat dan bertenaga. Bangun tidur pun senang walaupun tidur hanya 4 jam. Badan terasa ringan! Saya pasti ini kesan dari Catuaba!"

Rezuwan Hamzah
Pasir Gudang, Johor


"Sebagai seorang pekerja binaan, saya perlu memastikan saya sentiasa sihat dan bertenaga. Saya dah mencuba banyak produk baik dari tonik kuat ke, kopi kuat ke, makjun kuat ke...semua saya dah cuba...Hampeh!!! Bila saya mencuba Catuaba ni....WOW! Macam tak percaya! Saya mampu melayan kedua-dua isteri saya tanpa letih...betul2 POWER!"

Rahman Ismail
Sungai Dua, Pulau Pinang



1 KOTAK RM80 

POSTAGE RM7SM RM11SS

BERMINAT?

SMS./WATSUP "CATUABA" KE 014-9130342


0 comments:

Post a Comment