BUAH ZURIAT DI JUAL UNTUK HAMIL

BUAH ZURIAT


"....Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik, sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan".


(Surah 'Ali Imran, ayat 38)
CARA MAKAN BUAH ZURIAT IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK


Cara pertama :

Mulanya, buah ini dipotonglah  dengan menggunakan pisau. Buah ini mempunyai kulit dalam yang keras. Berhati-hati ketika memotong, dan sebaiknya dikerjakan  bersama-sama olah pasangan suami dan istrinya, sehingga tercipta suasana penuh harap dan keinginan usaha yang sama kepada Allah yang Maha Berkehendak. Setelah terbelah dua. Ambil isi yang berwarna putih dan potong lah beberapa bahagian lagi sehingga kecil.
Lalu rebus buah tersebut dengan memasukkan 3 gelas air. Rebus sehingga hanya tinggal 1 setengah gelas. Kemudian minum rebusan air tersebut pada waktu pagi dan malam. Untuk sedikit rasa, boleh campurkan dengan sedikit madu. 


Cara kedua :

Buah zuriat di ketok – ketok menggunakan centong, batu, atau palu, dan  tidak perlu dibelah. Haluskan buah zuriat menjadi serbuk dan dimakan begitu saja ataupun dicampur dengan susu. 


Cara ketiga :

Buah di belah menjadi dua. Rebus kulit dan bijinya bersamaan, sampai air berubah warna seperti teh. Dan disarankan di minum selama 44hari atau sehingga mengandung. Diminum suami isteri dan boleh direbus berulangkali sehinggalah air rebusan itu berubah warna menjadi putih, kemudian ganti dengan buah yang baru. 


Cara keempat :

Ambil dua biji buah zuriat. Potong sampai habis kulitnya. Ambil yang bagian dalamnya sahaja. Potong kecil – kecil dan rebus 1/2 jam, atau sampai airnya berubah warna menjadi kuning. Setelah itu, minum air rebusan ini. Buah yang dipotong tadi bisa digunakan berkali – kali sehingga airnya tidak lagi berubah menjadi warna kuning, barulah kita tukar dengan buah yang baru.


Cara kelima :

Ambil 2 buah biji zurian yang telah di kupas, setelah itu rebus kulit dan biji buah zuriat dalam 5 cangkir air selama 15 menit. Setelah itu, biarkan selama 6 jam dan blender kulit buah zuriat saja bersama air rebusan tadi. Hanya kulitnya saja yang  diblender, setelah itu saring dan minum airnya. Lakukan hal yang sama keesokan harinya, sampai tujuan dapat tercapai, atau sampai si istri dinyatakan hamil. Buah  zuriat tidak boleh direbus berulang kali, karena khasiat buah zuriat akan hilang bila rebus berulang – ulang. Oleh karena itu, minum 2 biji buah zuriat setiap hari selama 3 minggu dalam setiap bulan. Namun yang harus diingat, jangan diminum ketika wanita tengah menstruasi atau haid.


Kepada pasanan yang mahu ikhtiar menggunakan BUAH ZURIAT ini boleh dapatkan 

014-9130342 - PN SHIKIN

Buah zuriat Tuan Puan InsyaAllah sentiasa segar di bawa terus dari mekah.
BUAT ZURIAT agak sukar untuk di kupas

suami perlu menggunakan parang
isteri perlu ada di sisi sementara si suami membuka buah zuriat ini, si isteri pula ambil peranan untuk rebus sampai air bertukar menjadi keperangan.

minumlah bersama suami isteri dengan membaca 


Antara Surah yang boleh di amalkan semasa meminumnya ialah Surah Al-Imran ayat 38 & Selawat ke atas Nabi S.A.W (3 x)Yang bermaksud:
"Di sanalah Zakaria mendoa kepada Tuhan.
Ia berkata: Berilah aku keturunan yang baik daripadaMu. Sesungguhnya Engkaulah
yang memperkenankan segala doa."


AMARAN:

INI ADALAH SALAH SATU CARA KITA IKHTIAR UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT.
SEMOGA YG BAIK HANYA DARI TUHAN YG KEJI ITU DARI HAMBANYA.Kepada pasanan yang mahu ikhtiar menggunakan BUAH ZURIAT ini boleh dapatkan 

014-9130342 - PN SHIKIN

Buah zuriat Tuan Puan InsyaAllah sentiasa segar di bawa terus dari mekah.

0 comments:

Post a Comment