HILANGKAN KEPUTIHAN GATAL VAGINA DENGAN CEPAT1 BOTOL RM48 SHJ

BERMINAT?

SMS/WASSUP KE 0149130342

Feminine wash JSD baunya wangi, dingin dan menyegarkan.
Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi.Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.


Kandungan: 
herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani.KELEBIHAN FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA JSD

soalan:

saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, kenapa produk ni ada jual Feminine Wash?

Jawapan:

kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.

pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)..

Feminine Wash JSD yg pH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya..

Feminine Wash JSD susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan..

Wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana factor-faktor ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan. boleh gunaFeminine Wash JSD untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..

Wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna Feminine Wash susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina.TESTIMONI FEMININE WASH JSD:


1 BOTOL RM48 SHJ

BERMINAT?

SMS/WASSUP KE 0149130342

#produkjsd
#produkjsdmurah
#promosijsd
#femininewashjsd
#anggunpesona
#maskervagina
#intimgel
#jamujalinancinta

#setberpantangjsd

0 comments:

Post a Comment