SENAMAN MUDAH UNTUK ZAKAR TAHAN LAMA


Mula2 sekali anda tarik nafas melalui hidung ke dalam kerongkongan dan kemudian cuba anda menelan udara tersebut dan dorongkan ia turun kedalam dada.

Selepas itu anda akan merasakan udara tersebut memberikan sesuatu kekuatan tenaga dalaman didalam tubuh anda.

Kemudian anda cuba bayangkan seperti bola yang digulingkan kebawah dibahagian depan tubuh dibawah otot perut.

Ketika ini udara didalam perut anda akan mencapai bahagian paling bawah yang kemudian mendorong udara masuk kedalam zakar anda.

Latihan ini adalah untuk memperbesarkan saiz zakar anda.


Ketika anda mengarahkan udara masuk kedalam zakar anda gunakan tiga jari tengah tangan kiri untuk menekankan kuasa dalam ditengah bahagian zakar anda dan buah zakar. Tekanan ini mencegah udara mengalir kembali kedalam tubuh.

Kekuatan ini akan tersimpan dibahagian zakar anda.


Lakukan pernafasan yang normal sambil menempatkan jari kiri pada titik kepala zakar. Pada saat ini mulakan urutan pada zakar.

Tarik kedepan dan belakang, regangkan dengan gerakan lembut yang teratur sebanyak 36 kali.

Lalu gunakan ibu jari untuk menggosok kepala zakar. Ini yang akan membangkitkan zakar anda , jika anda belum biasa dengan urutan seperti ini ,ditambahkan lagi dengan hayunan onani sehingga batang zakar anda menjadi stim{keras}.


Selepas itu tangan kanan anda melingkari bahagian bawah zakar {seperti yang ditunjukkan di dalam gambarajah} lingkar ia dengan kuat-kuat dan pegang ia dengan erat sekali. Kemudian tangan kiri luncurkan kebahagian depan sekitar satu inci. Dengan cara ini tenaga dalaman udara akan terkunci didalam zakar itu sendiri dan mendorong tenaga tersebut kehujung kepala zakar. Anda akan merasakan tekanan mendorong udara kebahagian depan kearah kepala zakar dan pertahankan keadaan begitu tetapi jangan memaksanya terlalu kuat. Lalu zakar ditarik ke kanan dan putarkan 36 kali searah jarum jam atau sebaliknya. Latihan ini amat berguna untuk memperkuatkan ginjal anda.


Akhir sekali , pukul secara lembut zakar anda yang sedang stim sebanyak 36 kali ke paha bahagian dalam, sambil itu ,anda menahan dorongan udara yang terkunci. Lakukan kearah kiri kemudian kearah kanan. Setelah itu, rendam zakar anda yang hangat kedalam air suam {kurang panas} selama 1 minit. Ini akan membantu zakar anda menyerap tenaga panas dan mengembangkannya. Jika anda melakukan senaman ini,zakar anda akan menghasilkan pertambahan sebanyak 1 inci selama 1 bulan atau 2 bulan pertama anda melakukannya. Ini semua bergantung pada struktur tubuh masing-masing.


Senaman Seks untuk menahan pancutan


Senaman untuk melambatkan pancutan air mani anda.

Untuk anda bermain lebih lama lagi.

Senaman melambatkan/penguncian/penahan sperma untuk sementara waktu..

senaman ini akan berguna jika anda melakukan hubungan seks dan pada akhir permainan yang menyebabkan zakar anda terpancut air mani kerana rangsangan yang diterima oleh Zakar.

Cara pertama yang paling sering digunakan adalah menekan di saluran di bawah kepala zakar (lihat gambar dibawah yang paling atas).

Dan cara kedua adalah menahan dengan genggaman tangan. Jadi seluruh batang zakar anda perlu digenggam secara kuat oleh 4 jari anda sambil ibu jari tangan anda menutup lubang zakar sehingga anda dapat mengawal pancutan sperma.{gambar bawah bahagian tengah kanan}.

Cara yang ketiga adalah menekan pada saluran zakar anda bahagian bawah dekat dengan buah zakar,kemudian anda akan merasakan senang dengan aktiviti seks anda.


KESIHATAN ZAKAR
BOLEH DIBANTU JUGA DENGAN MINYAK BELACAK ORIGINAL .
RAMUAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL :
Minyak pati ikan belacak, umbut kelapa, pinang muda, campuran pelbagai jenis bunga dan bahan bahan herba lain


KHASIAT MINYAK BELACAK ORIGIONAL WARISAN :

Untuk Payudara Wanita
Bantu Membesarkan Saiz Payudara Yang Kecil
Bantu Anjalkan Payudara Yang Jatuh (Sagging Breasts)
Bantu Payudara Kekal Bulat Terletak Tanpa Bra
Untuk Punggung Wanita
Bantu Anjalkan Punggung Yang Jatuh & Menggelebeh
Untuk Zakar Lelaki
Bantu Tambah Saiz Zakar Yang Kecil (Panjang & Lebar)
Bantu Atasi Masalah Pancut Awal Ketika Bersama
CARA PAKAI / PENGGUNAAN MINYAK BELACAK ORIGIONAL WARISAN :

Gunakan 2 kali sehari, selepas mandi
1 kali pada waktu pagi (sebelum bersarapan pagi)
1 kali pada waktu malam (sebelum tidur / bersama suami tersayang)


1 BOTOL RM35SM RM40SS

BERMINAT

SMS/WASSUP "BELACAK" KE 014-9130342

0 comments:

Post a Comment