MAXX SLIM MURAH PERCUMA BUKU PANDUAN KURUS

MAXX SLIM + FREE BUKU PANDUAN KURUS


HARGA PROMOSI !!!

1 BOTOL RM80 

FREE POSTAGE!!
FREE BUKU PANDUAN UNTUK KURUS!!


BERMINAT?

SMS/WASAP "MAXSLIM" KE 0149130342

MAXX SLIM + FREE BUKU PANDUAN KURUS

MAXX SLIM + FREE BUKU PANDUAN KURUS

INFO :

Maxxslim yang ada buku panduan sahaja ya saya jual...yang hak lama-lama semua dah takde ek...kalau rasa-rasa nak try penangan maxxslim boleh roger saya... Ni saya nak bagitahu awal-awal na...saya jual harga yang ditetapkan oleh HQ,agak-agak kalau nak harga yang murah-murah jangan wasap saya...hehehe(tetiba jadi garang..)

Memang patutpun HQ jaga harga ni pasal ramai yang dah berjaya turun berat badan dengan Maxxslim ni. Sekarang siap bagi buku panduan untuk kurus lagi sebagai guide untuk mereka yang nak kurus cara yang betul,bukan apa...sebelum ni team maxxslim guide by personal tapi sebabkan permintaan terlalu tinggi mungkin dah tak terguide secara personal so mereka ambil inisiatif keluarkan buku... Kadang-kadang orang nak kurus ni dah dapat produk yang sesuai tapi caranya yang tak betul pun boleh menyebabkan keberkesanan produk tu kurang mantap. Pasni bolehla kurus dengan cara yang betul kita tengok sebotol boleh jadi macamana...hehehee

KELEBIHAN MAXXSLIM:-
✔MENGURUSKAN BADAN
✔MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
✔MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
✔MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
✔BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
✔MEMBUANG LEMAK DLM USUS
✔MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
✔MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
✔MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK
✔MENGATASI MASALAH SEMBELIT

🍃KESAN SAMPINGAN MAXXSLIM
1. TAK MUAL
2. TAK PENING
3.TAK CIRIT BIRIT
4. TAK LOYA
5. TAK MASUK ANGIN
6. TAK JANTUNG BERDEBAR
7.TAK GANGGUAN TIDUR
8. TAK LESU

🍃BAHAN-BAHAN MAXXSLIM
1.EXTRACT GREEN APPLE
2.EXTRACT LEMON
3.EXTRACT GINGER
4.EXTRACT GARCINIA CAMBOGIA

🍂SIAPA YANG BOLEH MAKAN MAXXSLIM?
1.IBU MENYUSU
2.DARAH TINGGI
3.KENCING MANISS



HARGA PROMOSI !!!

1 BOTOL RM80 

FREE POSTAGE!!
FREE BUKU PANDUAN UNTUK KURUS!!


BERMINAT?

SMS/WASAP "MAXSLIM" KE 0149130342


0 comments:

Post a Comment