LOSYEN KURUS 2021 LOST INCI

PRODUK VIRAL 2021

 

Produk viral ni memang senang nak jual sebab kita tak payah nak susah2 terang pada bakal customer kita apa nama, apa fungsi, macam mana guna dan apa2 tentang produk tu sebab orang carik sebab diorang tak sabar nak beli.


tapi keburukkan dia adalah, benda tu tak kekal lama di pasaran .


hangat sekejap je then hanyutttt.


time produk tu tengah viral, kita buat sale kaw kaw.. 


biasanya benda viral ni makanan atau benda2 yang gunanya di dalam rumah. 


benda tu kadang2 tak best pun tapi sebab yg mula2 review tu review macam benda tu best sangat sebab tu ramai nak cuba.


ANTARA PRODUK YANG VIRAL TAHUN 2021 ADALAH:


1. PEWANGI TOILET KEDAI ECO

2. STICKER NAMA BUDA SEKOLAH

3. 


HIJAB MASK MURAH READY STOCK MALAYSIA

 


1 box 50 pcs
3 ply confirmed
medical approved


berminat nak beli 1 box atau nak borong terus wasap 
ke 0149130342





mudah untuk semua perempuan berhijab di luar sana.

tak perlu lagi mask extender yang fancy2 atau terlupa nak bawa mask extender bukan lagi 1 masalah.



DAPATKAN SEKARANG!!

STOCK LIMITED!!


1 box 50 pcs
3 ply confirmed
medical approved


berminat nak beli 1 box atau nak borong terus wasap 
ke 0149130342

HAND SANITIZER BORONG MURAH MALAYSIA 60% ALCOHOL

Dettol Instant Hand Sanitizer Refresh 200ml



Hand sanitizer is a liquid or gel generally used to decrease infectious agents on the hands. They are available as liquids, gels, and foams. Formulations of alcohol-based versions are preferable to hand washing with soap and water in most situations in the healthcare setting

hand sanitiser needs to be at least 60% alcohol in order to kill most viruses

if u doesnt has water and soap to clean your hand then u need the sanitizer.


nak borong? hubungi

BORONG FACE MASK 3 PLY MURAH READY STOCK MALAYSIA

Ready Stock 25pcs Non Woven 3 Ply Face Mask Disposable Medical ...


2020 musim virus corona menyerang.
face mask tiba2 jadi mencanak mahal
hand sanitizer
dettol
semua barang mandi yg antibacterial

face mask yg dulu sekotak 50 pcs cuma RM18 sekarang sekotak RM80++

tak masuk akal kan?


so, sesiap nak borong face mask boleh terus hubungi

markert price RM80++
kita juak hanya rmxx sekotak ready stock *stock terhad


Disposable medical 3 layer face mask - Kampong Batu Malang ...


clerance stock RM15/box sahaja.

terus hubungi 0149130342