HERBS VCO UNTUK BATUK SELSEMA MURAH ORIGINAL

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin


Give away pertama tahun 2020. hadiah pun best2. jom korang support and join ..



nanti copy banner dan jangan lupa backlink ye.
senang orang lain nak join juga nanti :)

dan ini adalah hadiah2 yg owner offer.


                                      
best ke tak best?

best sangat kan? 

jom lah join.. tekan banner tu ye :)

SABUN ZAITUN BRAND KADAH TU BEST KE?

Korang pernah guna ke sabun zaitun?
yang memang original dari minyak zaitun?
tak pernah?
susah jumpa?
tak tahu nak carik kat mana?

haaa..meh sini nak bagitau kat korang sabun minyak zaitun yg paling best di malaysia ni..hehe

pasaipa cakap paling best?
sebab sabun zaitun ni atau pun di kenali dengan nama "sabun ghar" brand KADAH ni lah salah satunya sabun yg di import dan ada KKM tau!

bukan bawak masuk melulu cengitu je atau dengan bahasa kasar nya, bawak masuk secara haram ..opss! hehehe


ok lah. meh nak bagi tengok gambar dulu kat korang macm mana rupa SABUN GHAR brand KADAH ni.


Taraaaaa!!!

Image may contain: dessert and food

lawa giler tau color hijau ni tau!
bau dia pun best giler!
memang wangi dan paling best ia diperbuat daripada minyak zaitun dan minyak daun ghar sahaja tau!

haaa!
best je tak best?

1 ketul ni berat dan besar tau!
1 ketul 200gm++
tahan dalam 2-3 bulan juga dan ada yg lebih tahan lama pun ada.

JIMAT!!

sabun ni jugak boleh guna pada BADAN, RAMBUT dan MUKA!

wowwww!!!!

1 ketul untuk semua dari atas sampai bawah.

meh nak belanjer lagi gambar sabun sikit..

Image may contain: food


Image may contain: food


ok meh kita belanjer TESTIMONI pulak lah ea..

No photo description available.


No photo description available.

Image may contain: text that says 'Bab rambut memula basuh rasa mcm bila kering saya rasa ringan lembut je..xtipu... Cuma bab gugur rambut tu still ada lagi la tp xbnyk mcm sebelom2 ni...mgkin kena guna lama cikit masa... Disebabkan sample dia xbape beso,maka saya larang husband guna tp dia guna jugak kantoi sbb dia tnya sabun tu bape ringgit,helok..nnt boleh beli 16:38 Saya share post cg kat group wasap keluarga sebb dah tahu hasil positif dia..order dah masuk utk beberapa biji.. Suami RAMBUT RASA curi2 RINGAN guna, LEMBUT elok katanya KADAH ALEPPO SOAP'

No photo description available.

No photo description available.


haaa, dah lah tu ek.
tak larat nak upload kat sini..hehe

kalau nak tengok lagi banyak testimoni boleh tengok kat page - KADAH ALEPPO SOAP AMPANG


Eh!

lupa plak! kalau nak beli pun boleh

1 ketul RM39 je tau
postage RM7SM RM11SS
ada Freegifts 

boleh terus wasap ke 0149130342





best tau sabun ni
lepas guna kulit kita rasa bersih dan lembut je.
nak bilas pun senang je