SYMA BEAUTY 4 IN 1 MURAH HARGA BORONG



Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 Murah Original

1 SET RM68SM RM78SS

FREE POSTAGE!

BERMINAT?

SMS/WASAP "SYMA BEAUTY4IN1" KE 0149130342



Syma Beauty Skincare membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik.


Syma beauty skincare telah diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat.



Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 Murah Original




Set Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 terdiri daripada

SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) (50g)
SYMA DAY CREAM WITH SPF35 (5g)
SYMA NIGHT CREAM (5g)
SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM (10ml)



Antara fungsi-fungsi Set Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 ialah diperkaya dengan:


Gluthatione - Anti Oksidan/ Anti Penuaan
Licorice extract - Agen Pemutih semulajadi / Anti Pigmentasi
Arbuntin - Memutih Menghalus tanpa penggelupasan kulit / melawan jerawat / kulit kusam
Vit C & E - untuk kulit muda remaja
Pelembap kulit yang kering
Anti-Jerawat
Collagen


Kelebihan Set Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 ialah:
✔ Menghilangkan Jerawat
✔ Menghilangkan Jeragat
✔ Menyekatakan tona kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan Parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan Pigmentasi
✔ Mengawal masalah Jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah Penyakit kulit, Eczema, Stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih




Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 Murah Original




SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) (50g)
(NOT140905186K)


Syma Beauty Soap adalah sabun yang dikhususkan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Jerawat, Jeragat, Kulit Berminyak, Kusam, Parut, Berpori dan sebagainya.
Syma Beauty Soap dapat mengembalikan keserian semulajadi kulit wajah agar kelihatan Segar, Bermaya, Gebu, Awet Muda dan Bercahaya.


Cara penggunaan:
➨Dengan menggunakan air, basahkan sabun sehingga berbuih
➨Urut dan cuci muka dengan perlahan-lahan
➨Elakkan daripada terkena bahagian mata
➨Biarkan selama 3 minit kemudian bilas dengan air bersih
➨Kulit akan terasa lembut, bersih dan segar
➨Gunakan setiap hari 2 kali sehari pada siang dan malam sebelum menggunakan krim siang dan krim malam




Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 Murah Original






SYMA DAY CREAM WITH SPF35 (5g) 

(NOT149095187K)



Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. 


Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit.
Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.


Cara penggunaan:
➨Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata.
➨Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah.
➨Gunakan krim ini selepas mencuci muka.
➨Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.






Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 Murah Original




SYMA NIGHT CREAM (5g)
(NOT140905188K)

Krim ini adalah untuk penggunaan pada waktu malam Sebelum Tidur

Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah.
Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri.
Kulit wajah akan lebih terpelihara, awet muda, gebu dan berseri.


Cara penggunaan:
➨Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Syma Beauty Soap
➨Calitkan sedikit di dahi, pipi, hidung dan dagu
➨Sapukankan secara perlahan-lahan keseluruhan kulit wajah sehingga krim benar-benar menyerap
➨Tepukan kulit wajah perlahan-lahan menggunakan jari
➨Ini dapat membantu perjalanan darah di dalam kulit supaya lancar
➨Tidak sesuai digunakan pada waktu siang



Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 Murah Original




SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM (10ml)


Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi. Ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam, dan membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda. Ia bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah. Merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan.



Diperkaya dengan;


Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan
Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi
Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam
Vit C & E - utk kulit muda remaja
Pelembap kulit yg kering
Anti-jerawat
Collagen


Cara penggunaan:
Sapukan diseluruh muka dan badan termasuk ketiak dan celah peha




Syma Beauty Skincare Premium 4 in 1 Murah Original



1 SET RM68SM RM78SS

FREE POSTAGE!

BERMINAT?

SMS/WASAP "SYMA BEAUTY4IN1" KE 0149130342


SATIN SKINZ BOOSTER MURAH ORIGINAL HARGA BORONG



1 SET (2 BOTOL) - RM90 

HARGA PROMOSI - 1 SET RM 80SM RM85SS

FREE POSTAGE!!

BERMINAT?

SMS/WASAP KE 0149130342


PRODUK KELUARAN TERBARU!
Lebih 5x Kali Kesan Berganda

Teruja tak tengok SATIN SKINZ ada keluaran produk TERBARU? Siapa tak terujakan? Inash jual banyak SATIN SKINZ PREMIUM ni dan banyak FEEDBACK POSTIVE dari customer. Sampaikan customer dari overseas pun ada uols! Penangan SATIN SKINZ PREMIUM tau.

Sekarang keluaran produk TERBARU iaitu SATIN SKINZ WHITE BOOSTER pula. Ini bukan packaging terbaru. Tetapi adalah keluaran TERBARU. Ada beza tau. SATIN SKINZ PREMIUM masih lagi ada mengekalkan HOT SELLINGnya.


Semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah.

Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal.

Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan. 

Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. 
Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!! 

Kulit Sehalus SATIN 
Putih merah jambu, Halus, Licin Gebu berseri serta bersinar-sinar sehebat Satin ! 
Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.



SATIN SKINZ WHITE BOOSTER


CIRI - CIRI dan KEISTIMEWAANNYA

1) ROYAL CEREPRON-F
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen
Mempunyai bahan2 dari ekstrak yis berkualiti tinggi sebagai pengganti Glutathione kerana mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dalam badan. 


MAKSUDNYA GLUTATHIONE yang terhasil dalam badan kita tu adalah glutathione original / semulajadi. Hasilnya kulit anda lebih cepat puteh mengebuu.. .

2) NUTROXSUN GOLD
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, 
Super Orange, Super Papaya, Grape Seed

Formula pertama di Malaysia yang bersifat photoprotective (Pelindung Sinaran UV) So kita tak perlu risau kalau terpaksa terdedah dengan matahari.. confirm tak sun burn.. SELAIN itu formula ini diciptakan untuk merawat segala penyakit berkaitan kulit seperti JERAWAT, JERAGAT, WHITE HEAD, BLACK HEAD, PARUT, TANDA PENUAAN, ECZEMA, KUDIS DAN LAIN2


ROYAL CEREPRON-F 
(bottle orange)
FOR WHITENING

NUTROXSUN GOLD
FOR RENEW AND SKIN REPAIR


KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER 

SATIN SKINZ 
~ Merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 
2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan 
bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal

~ Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) 
Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..
Confirm tak sunburn

~ Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. 
SATU BADAN PUTIH

~ Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin

~ Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang 
 seperti rawatan botox!

~ Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat

~ Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar

~ Merawat penyakit resdung dan bersin2

~ Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi

~  Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! 


Q & A

1. APAKAH PERBEZAAN SATIN SKINZ PREMIUM BERBANDING SATIN WHITE BOOSTER ?

~ SATIN SKINZ PREMIUM untuk kesihatan menyeluruh. 
Boleh menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat dan 
macam-macam lagi

~ SATIN SKINZ WHITE BOOSTER adalah produk untuk menggandakan lagi 
 whitening effect dalam supplement yang kita tengah makan sekarang


2. ADAKAH SATIN SKINZ WHITE BOOSTER BOLEH DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK

~ Satin Skinz White Booster boleh diamalkan oleh ibu yang menyusu. 
Untuk pregnant ladies boleh diamalkan juga tapi untuk 5 bulan ke atas saja. 

~ Untuk early pregnancy tak digalakkan sebab time tu hormon tak stabil.
kalau dah termakan,takde masalah cuma takde effect la.



1 SET (2 BOTOL) - RM90 

HARGA PROMOSI - 1 SET RM 80SM RM85SS

FREE POSTAGE!!

BERMINAT?

SMS/WASAP KE 0149130342


#PRODUKSATINSKINZ
#SATINSKINZHQ
#BORONGSATINSKINZ
#BORONGPRODUKMURAH 
#BORONGPRODUKVIRAL
#PRODUKSENANGJUAL
#BISNESZEROINCOME 

KOPI ALANA TEH HIJAU MURAH KURUS MUDAH

Image may contain: drink and coffee cup

1 KOTAK RM25 (20 SACHET) 

TAK MASUK POSTAGE

BERMINAT?

SMS/WASAP KE 0149130342


========================

TAMBAHAN SUSU KAMBING
========================
Fungsi Susu kambing dalam COFFEE ALANA ni dapat membekalkan tenaga yang cukup tau, mengenyangkan dan yang paling best sbb tinggi dengan Vitamin dan Mineral berbanding susu lembu.

========================

TAMBAHAN CHIA SEED
========================
Oh la hai Chia seed kot! Mmg laa sangat2 banyak kebaikan dia. Sis share sikit kat sini, boleh mencegah kanser, baik untuk penghadaman, membuang toksin dalam badan, mengurangkan berat badan, aihh mmg kene sgt la kalau nk kurus dgn ALANA ni. .
.
Apa lagi kebaikan GREEN COFEE BY ALANA ni? ☆ Menurunkan tekanan darah tinggi
☆ Membakar lemak berlebihan
☆ Meningkatkan metabolisma
☆ Memberikan tenaga
☆ Mengenyangkan
☆ Awet muda
☆ Membuang toksin dalam badan
☆ Melancarkan penghadaman

Image may contain: 5 people, people smiling



===========
CARA MINUM
===========
Minum pagi 1 sachet time breakfast.

1 box 15 sachet


TESTIMONI ALANA KOPI HIJAU:

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person, text

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: text and food






1 KOTAK RM25 (20 SACHET) 

TAK MASUK POSTAGE

BERMINAT?

SMS/WASAP KE 0149130342